Εταιρεία


Η UNIJET απο το 1980 σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα υδροβολής απο 200 Bar εως 3500 Bar για την Βιομηχανία την Ναυτιλία και τον Κατασκευαστικό κλάδο προσφέροντας λύσεις σε αμέτρητες περιοχές εφαρμογών και για όλους τους σκοπούς καθαρισμού.

Οι υδροβολές UNIJET κατασκευάζονται και παράγονται με την τελευταία τεχνολογία και τα υψηλότερα Ευρωπαίκά πρότυπα. Με περισσότερα από 75 μοντέλα, η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και συνεχώς διευρύνει το δίκτυο των διανομέων του παγκοσμίως.
Η Unijet είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία, αφοσιωμένη στην ποιότητα.

Οι εφαρμογές των υδροβολών UNIJET είναι πρακτικά ατελείωτες. Η βασική ιδέα είναι ο καθαρισμός και η προετοιμασία της επιφάνειας για περαιτέρω επεξεργασία (επικάλυψη, αποκατάσταση κ.λ.π.)

Η διαδικασία της υδροβολής μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τομέα παραγωγικής δραστηριότητας όπως η βιομηχανία, η ναυτιλία και η κατασκευή και είναι μακράν η πιο φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος. 

Η χρήση του νερού είναι μια τεχνική καθαρισμού των επιφανειών, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην ενέργεια και τη δύναμη του νερού που χτυπά μια επιφάνεια για να επιτύχει το καθαριστικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει ανάγκη για πεπιεσμένο αέρα. Το σύστημα της υδροβολής χρησιμοποιεί νερό υπό πίεση για να απομακρύνει τη βρωμιά, την επίστρωση βαφών μαζί με τις αποθέσεις αλάτων και τους δύσκολους λεκέδες από μια επιφάνεια. Με τη χρήση ζεστού νερού έχει το πλεονέκτημα ότι αφαιρεί λάδι και λίπος από την επιφάνεια. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον.

Κατεβάστε το κατάλογό μας

 

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του unijet-systems και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.